Villkor och avbokningsregler

Kursanmälan
Samtliga kurser som Måleriföretagen erbjuder finns publicerade på Måleriföretagens webbsida under rubriken Kurser. För att anmäla dig till en kurs går du till kursens webbsida/kursbeskrivning, klickar på det önskade kursdatumet under rubrik "Kurstillfällen" och fyller i anmälningsformuläret.

Sista anmälningsdag 
Sista anmälningsdag för respektive kurstillfälle anges i kursanmälan. 

Bekräftelse
Du får en bekräftelse på din kursanmälan direkt efter att du anmält dig till kurstillfället. Bekräftelsen skickas till den e-postadress som du angav i kursanmälan.

Kursavgift 
Kursavgiften faktureras till kursdeltagarens företag efter sista anmälningsdag om inget annat anges. Moms tillkommer på samtliga kursavgifter. 

Avbokningsregler 
Anmälan till kurs är bindande från och med sista anmälningsdag, vilket innebär att full kursavgift skall erläggas efter detta datum. Ersättare för anmäld person är alltid välkommen. Eventuellt återbud skall meddelas till info@maleriforetagen.se

Kurser som är gratis för medlemmarna att delta i

Kursen bekostas av föreningen, men en no-show-avgift faktureras de som inte meddelar att de inte kan delta i kurs de anmält sig till. Avbokning ska ske senast samma dag som kursen, klockan 09.00, enligt ovan. No-show-avgiften är fastställd till 500 kr. 

Företagsinterna kurser  
Vill du genomföra en av Måleriföretagens kurser internt på företaget? Skicka gärna en offertförfrågan till info@maleriforetagen.se.