Medlemskap

Vi arbetar för att öka våra medlemmars lönsamhet, utveckla sitt företagande, bevaka deras intressen och ge praktiskt stöd!

Som medlem har du därför tillgång till en mängd tjänster som du har användning av i din verksamhet. I medlemskapet ingår exempelvis kostnadsfri juridisk rådgivning och förhandlingsstöd, och du kan få hjälp med arbetsgivarfrågor, arbetsmiljö eller kollektivavtalsfrågor. Du får också tillgång till vår medlemswebb där du hittar ett stort utbud av blanketter, mallar, statistik, entreprenadindex och annan branschspecifik information. Vi uppdaterar dig kontinuerligt på vad som händer i branschen och i omvärlden, bland annat genom vårt nyhetsbrev. Vi erbjuder också ett brett utbildningsutbud.

Som medlem har du också exklusiva rabattavtal när det gäller exempelvis bilar, drivmedel och försäkringar.      

Som medlem har du också möjlighet att erbjuda dina kunder vår Nöjd-Kund-Garanti, som ger privatpersoner två års garanti på arbeten utförda av medlemsföretag. Det ger kunden trygghet och är ett konkurrenskraftigt argument i din marknadsföring och införsäljningsarbete.

Avslutningsvis får du ett brett nätverk och nya kontakter via Måleriföretagen. Vi arrangerar möten och intressanta seminarier med jämna mellanrum.

Ett medlemskap är en lönsam affär!