Medlemskap

Foto: Johan Lygrell

Vi arbetar för att öka våra medlemmars lönsamhet, utveckla sitt företagande, bevaka deras intressen och ge praktiskt stöd!

Som medlem har du därför tillgång till en mängd tjänster som du har användning av i din verksamhet. I medlemskapet ingår exempelvis kostnadsfri arbetsrättslig rådgivning och förhandlingsstöd, och du kan få hjälp med arbetsgivar-, arbetsmiljö- eller kollektivavtalsfrågor. Du får också tillgång till vår medlemswebb där du hittar ett stort utbud av blanketter, mallar, statistik, entreprenadindex och annan branschspecifik information. Vi uppdaterar dig kontinuerligt på vad som händer i branschen och i omvärlden, bland annat genom vårt nyhetsbrev. Vi erbjuder också ett brett utbildningsutbud.

Som medlem har du också exklusiva rabattavtal när det gäller exempelvis bilar, drivmedel och försäkringar.      

Som medlem har du också möjlighet att erbjuda dina kunder vår Nöjd-Kund-Garanti, som ger privatpersoner två års garanti på arbeten utförda av medlemsföretag. Det ger kunden trygghet och är ett konkurrenskraftigt argument i din marknadsföring och införsäljningsarbete.

Via Måleriföretagen kan du även få ett brett nätverk och nya kontakter. Vi arrangerar möten och intressanta seminarier med jämna mellanrum.

Ytterligare fördelar med ett medlemskap
I kollektivavtalen fastställs även att företaget måste upprätthålla vissa försäkringar för sin anställda.

För anställda inom Måleriavtalet tecknas försäkringarna via Fora och här ingår bland annat Omställningsförsäkringen. Omställningsförsäkringen kostar 0,3 % av lönesumman när företaget är medlemmar inom en arbetsgivarorganisation inom Svenskt Näringsliv. Utan medlemskap är kostnaden för Omställningsförsäkringen 0,6 %. Skillnaden på 0,3% kan sägas vara en rabatt på grund av medlemskap inom Svenskt Näringsliv.

För tjänstemän så tecknas försäkringarna via Collectum.

Ett medlemskap är en lönsam affär!


Bli medlem

Bli medlem – gå in och ansök om medlemskap här.

Become a member - fill out our application here.

Click here to learn more about us.

 

Relaterade dokument

Digital ansökan om medlemskap/Digital application for membership

Bli medlem

Become a member

 

Ansökningsblanketter medlemskap/Application for membership

Inträdesansökan Måleriföretagen i Sverige

Application for membership

Erling Zandfeld
Projektledare/Kontaktperson medlemskap

erling.zandfeld@maleriforetagen.se

010-484 95 32

Tina Engelin
Projektledare/Kontaktperson medlemskap

tina.engelin@maleriforetagen.se

010-484 95 33