Villkor och avbokningsregler

Bekräftelse

Du får en bekräftelse på din kursanmälan efter att du anmält dig till kurstillfället. Bekräftelsen skickas till den e-postadress som du angav i kursanmälan. Senast en vecka före utbildningsstart skickar vi kallelse.

Kursavgift

Kursavgiften faktureras till kursdeltagarens företag efter bokning och har 30 dagars betalningsfrist om inget annat anges. Moms tillkommer på samtliga kursavgifter.

Avbokningsregler

Så länge det är mer än 30 dagar kvar till kurs kan du kostnadsfritt avboka din kurs eller överlåta din plats till en kollega. Därefter är anmälan till kurs bindande och innebär att full kursavgift ska erläggas.

Mellan 30 och 14 dagar kvar till kurs kan du kostnadsfritt överlåta din plats till en kollega.

Alla avbokningar och förändringar i din bokning ska meddelas skriftligt till info@maleriforetagen.se

Gratiskurser för medlemsföretag

Vissa av våra kurser är kostnadsfria för medlemsföretag, men vi tar ut en no-show-avgift på 500 kr för de som anmält sig men inte deltar. Avbokning ska ske senast en timme innan kursstart.

Företagsinterna kurser

Vill du genomföra en av Måleriföretagens kurser internt på företaget? Skicka gärna en offertförfrågan till info@maleriforetagen.se.

Inställd eller ändrad utbildning

Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningar på grund av för få deltagare, vilket i sådana fall meddelas så snart som möjligt. Vi reserverar oss för ändringar beträffande kursledare, lokal, tider, litteratur, kostnader, tryckfel, etc. Eftersom utbildningsprogrammet sammanställs långt före kursstart.

Force majeure

Vi ansvarar inte för de fall då utbildningsverksamheten hindras direkt eller indirekt genom myndighetsåtgärd eller myndighetsbeslut, strejk, blockad, lockout, naturkatastrofer, brand eller annat som står utanför Måleriföretagens kontroll. Vid händelser utanför Måleriföretagens kontroll kommer möjlighet att avboka kurs, ersättas av ombokning till samma kurs vid senare tillfälle.