Bli medlem

Måleriföretagen i Sverige representerar ca 1200 måleriföretag. Vi arbetar aktivt för att öka våra medlemmars lönsamhet, utveckla dem i sitt företagande och bevaka deras intressen. Vi lyfter och driver också de näringspolitiska frågor som är viktiga för måleribranschens utveckling.   

En av våra viktigaste uppgifter är att avlasta våra medlemmar och ge praktiskt stöd när det behövs – så att du istället ska kunna fokusera på din verksamhet och att utveckla ditt företag. Vi ser till att alltid hålla våra medlemmar uppdaterade på vad som händer i branschen, ger kostnadsfri rådgivning inom arbetsrätt, kollektivavtalstillämpning, tecknar kollektivavtal, samt agerar förhandlingsstöd i kontakten med facket. Vi anordnar också kurser och utbildningar, branschträffar och medlemsmöten.   

Många av de tjänster vi erbjuder innebär bättre lönsamhet på lite sikt. Men vi erbjuder också rabattavtal som gör att du kan göra stora besparingar direkt.

Måleriföretagen i Sverige är sedan 1 januari 2015 en medlemsorganisation i Svenskt Näringsliv vilket ger våra medlemmar ett dubbelt medlemskap, hos oss och i Svenskt Näringsliv.

Om du vill veta mer om vad ett medlemskap kan erbjuda dig ber vi dig kontakta någon av våra projektledare. Svaren till de vanligaste funderingarna hittar du under "vanliga frågor och svar om medlemskap".

Vill du istället att någon hos oss kontaktar dig, vänligen fyll i intresseanmälan nedan. Du kan naturligtvis också välja att skicka in en inträdesansökan direkt. Du hittar båda formulären här till höger.