Medlemsförmåner

Det finns många fördelar med ett medlemskap i Måleriföretagen, inte minst alla de förmåner du har som medlem. 

Här har vi listat några av de mest uppskattade förmånerna.

Affärsutveckling

  • Måleriföretagens logotyp är en kvalitetsstämpel i sig. Använd dig gärna av den på din webb eller i införsäljningsmaterial.
  • Nöjd-kund-Garantin är mycket uppskattad av både medlemmar och privatkunder. Garantin skapar trygghet hos kunden och är ett konkurrenskraftigt försäljningsargument. Som medlem har du rätt att använda logotypen i ditt försäljningsmaterial och på din webbplats.   
  • Många privatpersoner tittar efter måleriföretag på Måleriföretagens webbplats. Som medlem blir ditt företag naturligtvis sökbart – vilket kan generera fler affärer.     
  • Våra abonnemang för ledningssystem gällande kvalitet och arbetsmiljö ger konkurrensfördelar, särskilt i upphandlingar.
  • Många av de tjänster vi erbjuder, innebär lönsamhet på lite sikt. Men vi har också rabattavtal som kan ge stora besparingar direkt. De produkter och tjänster vi har förhandlat fram bra priser på är sådana som vi vet att våra medlemmar vill ha. Och vi reviderar kontinuerligt våra rabattavtal efter våra medlemmars önskemål. Ta gärna en titt på vad våra samarbetspartners erbjuder för rabattavtal just nu.  

Juridik och arbetsgivarservice

  • I medlemskapet ingår kostnadsfri juridisk rådgivning och förhandlingsstöd, och du kan få hjälp med entreprenadjuridik, arbetsgivarfrågor, arbetsmiljö eller kollektivavtalsfrågor. Vår jour för arbetsgivarfrågor håller öppet vardagar mellan 0800-1600.
  • Det händer att medlemmar hamnar i tvister med arbetstagare/facket eller kunder. Måleriföretagen har kompetens att bistå och ge råd inför lokala tvister och MBL-förhandlingar med facket och kan vid behov närvara vid förhandlingar.  

 Kompetensutveckling

  • Måleriföretagen erbjuder kompetensutvecklande kurser och utbildningar till både företagare och ansställda. Många av dem är helt kostnadsfria för våra medlemmar. Förutom våra traditionella kurser har vi utformat andra alternativ att ta till sig ny kunskap på företagens egna villkor. Ibland är det ju till exempel svårt att vara borta en heldag på kurs. Därför erbjuder vi telefonkurser, skräddarsydda utbildningar och företagsinterna kurser. Se mer under utbildning eller ta en titt i kalendariet för mer informaion om vad vi erbjuder just nu.

 Information och koll på branschen

  • Som företagare och arbetsgivare är det mycket att hålla koll på när det gäller exempelvis lagstiftning och kollektivavtal. Måleriföretagen ser till att alltid hålla våra medlemmar uppdaterade kring vad som gäller just nu - det gör vi via nyhetsbrev, e-postutskick, vår webbplats och informationsmöten.  
  • En av våra viktigaste uppgifter är att underlätta din vardag. På vår medlemswebb har vi därför samlat administrativa verktyg som hjälper dig att göra rätt. Här finns bla avtalsförslag, checklistor, blanketter och formulär för de flesta situationer som kan uppstå.    

Vi lyssnar på våra medlemmar

Här hittar du ett urval av våra medlemsförmåner.

Vår verksamhet och förmåner styrs av det som är viktigt för dig som medlem, och du har alltså alla möjligheter att påverka vår inriktning och utbud. Välkommen att kontakta oss med synpunkter, tankar och idéer kring sådant som kan förbättra vårt erbjudande! Du når oss  på 010-48 49 500 eller info@maleriforetagen.se
Gäller det rabattaval, vänligen kontakta Erling Zandfeldt.   

Erling Zandfeld
Projektledare/Kontaktperson medlemskap

erling.zandfeld@maleriforetagen.se

010 48 49 532