Villkor och avbokningsregler

Kursanmälan
Samtliga kurser som Måleriföretagen erbjuder finns publicerade på Måleriföretagens webbsida under rubriken Måleriföretagens kurser. För att anmäla dig till en kurs går du till kursens webbsida/kursbeskrivning, klickar på det önskade kursdatumet under rubrik "Kurstillfällen" och fyller i anmälningsformuläret.

Sista anmälningsdag
Sista anmälningsdag för respektive kurstillfälle anges i kursanmälan. 

Bekräftelse
Du får en bekräftelse på din kursanmälan direkt efter att du anmält dig till kurstillfället. Bekräftelsen skickas till den e-postadress som du angav i kursanmälan.

Kursavgift
Kursavgiften faktureras till kursdeltagarens företag efter sista anmälningsdag om inget annat anges. Moms tillkommer på samtliga kursavgifter. 

Avbokningsregler
Anmälan till kurs är bindande från och med sista anmälningsdag, vilket innebär att full kursavgift skall erläggas efter detta datum. Ersättare för anmäld person är alltid välkommen. Eventuellt återbud skall meddelas till info@maleriforetagen.se

Regler för No Show-avgift vid kostnadsfria kurser
Vi tillämpar en No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än en dag innan kursdagen. No Show-avgiften är på 500 kronor.

Företagsinterna kurser  
Vill du genomföra en av Måleriföretagens kurser internt på företaget? Skicka gärna en offertförfrågan till info@maleriforetagen.se.