Kongress 2022

Framtidens måleribransch

Hur ser framtidens hållbara ledarskap ut? Hur lockar vi fler unga till vår fantastiska bransch? Vad sker när en ny generation ska in i branschen? Vad behöver vi göra idag för att utveckla branschen imorgon? Tänk om vi måste tänka om!

Nu är det äntligen dags att anmäla sig till en av Måleriföretagens absolut största höjdpunkter – kongressen! Kongressen har temat ”Framtidens måleribransch” och går av stapeln den 28 januari på Konserthuset i Stockholm. 

Denna dag är du som medlem med och fattar viktiga beslut som påverkar framtidens måleribransch. 

Förutom de sedvanliga kongressförhandlingarna så är dagen och kvällen fullspäckad med spännande gäster, föreläsningar, debatter och massor med annat kul. 

Spännande föreläsare

Under dagen kommer du att få chansen att lyssna till några mycket inspirerande personer. 

ANNA BELLMAN
Anna är en inspirerande och erfaren moderator, föreläsare och kommunikationsexpert. Som en av Sveriges mest anlitade moderatorer kan vi alla känna oss i trygga händer.

JANNE ANDERSSON
Janne är förbundskapten för Sveriges herrlandslag i fotboll och kommer att dela med sig av sina tips om hur man bygger ett riktigt bra team. Lyssna till en ovanligt prestigelös ledare som kommer ge er konkreta råd på hur ni ska lyfta arbetsgruppen.

SVANTE RANDLERT
Svante är föreläsare och rådgivare, som knyter ihop säcken och ger dig tipsen och råden på hur du som arbetsgivare blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval. Han ger er inspiration samt verktyg för vad du som ledare behöver göra idag, för att du och dina medarbetare ska prestera bättre tillsammans imorgon.

Ses vi i Stockholm den 28 januari?

Kvällen tillbringar vi på Clarion Sign där det bjuds på högklassig underhållning och smaklökarna ska självklart få sitt i form av en lika högklassig middag.

Vid frågor eller funderingar, kontakta Tina Engelin, huvudansvarig för Måleriföretagens kongress 2022 på tina.engelin@maleriforetagen.se eller 010-48 49 533.

Sista anmälningsdag: 26 november 2021.

> ANMÄL DIG REDAN IDAG! <

Ses vi i Stockholm den 28 januari?

> ANMÄL DIG REDAN IDAG! <

Sista anmälningsdag: 26 november 2021.