Ansök till yrkesutbildningen Projektledare inom måleri

I augusti drar den ettåriga yrkesutbildningen Projektledare inom måleri i gång igen. Ett ypperligt tillfälle att bredda dina kunskaper. Ansök redan idag!

Ansök till yrkesutbildningen Projektledare inom måleri

Projektledarutbildningen är en satsning som Måleriföretagen gör tillsammans med Hermods Yrkeshögskola av flera olika skäl. Dels för att vi är inne i ett generationsskifte där många projektledare snart går i pension, dels för att det finns ett tydligt rekryteringsbehov kopplat till den förväntat ökande volymen av bostadsbyggande vi står inför.

Arbetar du som målare och vill ta nästa steg i karriären är den här utbildningen perfekt för dig. Utbildningen är den enda yrkeshögskoleutbildningen som leder till projektledarkompetens inom yrket. 

Studenterna som läser första utbildningsomgången är mycket nöjda och nu ser Måleriföretagen och Hermods Yrkeshögskola fram emot att starta upp nästa utbildningsomgång. 

Utbildningen startar 22 augusti 2022 och pågår fram till 25 juni 2023. Ansökan är öppen till 5 maj 2022. Omfattningen är 220 YH-poäng och utbildningen ges på distans. 

Vill du veta mer om projektledarutbildningen och hur du ansöker?