Årets talare under kongressen 31 maj!

Årets kongress har temat "En ny framtid" och nu kan vi stolt presentera de talare som kommer att närvara under denna roliga och intressanta dag.

Talare: Katarina Lundahl

Katarina Lundahl är Statssekreterare på Utbildningsdepartementet hos utbildningsminister Mats Persson och skolminister Lotta Edholm och har bland annat gymnasieskolan som sitt ansvarsområde. Under kongressen kommer hon prata om gymnasieskolans utveckling och hur regeringen jobbar för att stärka yrkesutbildningen. Hon är Civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm med lång erfarenhet och stort engagemang för frågor kopplade till företagens kompetensförsörjning.

Talare: Henrik Hjelt

Henrik Hjelt är en av Sveriges allra mest älskade komiker och skådespelare, han är även kreatör, regissör, manusförfattare, föreläsare, moderator och konferencier. Henrik är dessutom utbildad jurist och reservofficer. Han har en talang för att improvisera och hantera de mer oväntade situationerna som kommer att sätta guldkant på kongressen. 

Moderator: Ellinor Persson

Ellinor Persson är moderator, debattledare, konferencier, programledare, reporter och redaktör. Hon är en av Sveriges mest rutinerade programledare med ca 1000 direktsändningar bakom sig på SVT, TV3, TV4+, Kanal5 och P3. Sedan 2004 har hon arbetat mer eller mindre heltid som moderator och debattledare. Hon är stark i publikkontakten, väl förberedd, påläst, varm och tydlig.

På kvällen ses vi på Vinterträdgården, Grand Hotel, där det bjuds på både underhållning och högklassig middag.

Anmälan

Missa nu inte att anmäla dig till en av Måleriföretagens absolut största höjdpunkter.

Anmälan samt övrig information om schema, föreläsare och logi med mera hittar du på vår hemsida för kongressen. Sista anmälningsdag till kongressen är den 28 mars.