Chef eller ledare? Utveckla dig själv tillsammans med andra

Det är osäkra tider i byggsektorn. I osäkra tider blir ledarskapet i företaget extra viktigt. Samtidigt som orderstocken ska fyllas behöver extra fokus läggas på medarbetarna, deras trygghet och förmåga att utföra sitt arbete och ta ansvar i utmanande situationer.

Medarbetarnas förmåga att leda sig själva – självledarskap – och företagets förmåga att bygga effektiva team blir särskilt viktiga för lönsamheten.

Under Framtidsgruppens höstmöte den 26-27 oktober tittar vi närmre på hur man som företag och ledare behöver arbeta för att bygga trygga, effektiva och välfungerande team. Vi har bjudit in tre rutinerade föreläsare: Malin Rapp, Claes Hellgren och Thomas Dimming. De kommer att dela med sig av sin kunskap, sina erfarenheter och ge dig tips för att du själv ska kunna fortsätta arbetet med att utveckla och bygga dina egna team.

» Se program för 26-27 oktober och anmäl dig

Om Framtidsgruppen

Framtidsgruppen är Måleriföretagens ledarskapsnätverk för chefer. Genom ett exklusivt program vill vi inspirera deltagarna att utveckla sina egna företag för att möta framtidens krav – utifrån det rådande läget i branschen idag.

Framtidsgruppen riktar sig till dig som är i arbetsledande befattning eller som redan är företagsledare. De flesta deltagarna är i åldrarna 30 år och uppåt, alla har erfarenhet från branschen och kan den väl. Nätverket har två centrala träffar årligen, ett höstmöte och ett vårmöte. Vissa regioner har även lokala träffar.