Har du en framtida ledare hos dig?

Har du en medarbetare som arbetar hos dig idag som är en framtida ledare i branschen? Då skulle Måleriföretagens ledarskapsnätverk Framtidsgruppen kunna vara något! I nätverket samlar vi nutida och framtida ledare som vill utvecklas och bidra till att driva måleribranschen framåt.

Dennis Kraiman, Delér Måleri
Dennis Kraiman från Delér Måleri rekommenderar Framtidsgruppen och uppmanar fler att delta.

Genom ett genomtänkt program med högkvalitativa föreläsningar, utmanande workshops och utbyte ger vi deltagarna en bra grund att stå på för att utveckla sitt ledarskap och affärsmannaskap. Deltagarna får också möjlighet att bygga sitt eget nätverk av kontakter i branschen och växa i sitt entreprenörskap.

- Framtidsgruppen har under många år varit en lyckad och uppskattad satsning från Måleriföretagens sida. Många deltagare, både de som är aktiva idag och de som varit aktiva i programmet tidigare, är verksamma i framgångsrika medlemsföretag. Kunskapsbasen är stor och just utbytet av erfarenheter vet jag att deltagarna uppskattar. Sedan satsar vi stort på att ta in duktiga föreläsare för att inspirera och utveckla deltagarna, säger Jonas Lindberg, ansvarig för Framtidsgruppen hos Måleriföretagen.             

Framtidsgruppen erbjuder en inkluderande och välkomnande miljö och nya deltagare vittnar om att det är lätt att delta även om man är ny i sin roll som ledare. Erfarenheten i nätverket är stor och tillsammans får deltagarna möjlighet att diskutera utmaningar som uppstår i det dagliga arbetet.

- Jag är relativt ny som projektledare och var med för första gången nyligen, berättar Dennis Kraiman från Delér Måleri i Stockholm. Programmet var toppen, så lärorikt och stämningen trevlig. Det var lätt att komma med i gänget och bra att få bolla idéer med andra i samma situation och roll. Jag kan verkligen rekommendera fler att delta, säger Dennis.

Ta chansen att utveckla dig eller en medarbetare, gå med i Framtidsgruppen!

Måleriföretagen satsar nu lite extra för att hitta fler nya talanger till nätverket. Nästa träff är den 27 januari i Stockholm, dagen före Måleriföretagens kongress. Till denna träff har Måleriföretagen satt ihop ett spännande program med en tung föreläsartrio som ska inspirera deltagarna.

Vi subventionerar dessutom kongressavgiften för deltagare i Framtidsgruppen som stannar kvar och deltar i kongressen, så det finns verkligen inga anledningar till att inte vara med i Framtidsgruppen nu.

Läs mer och anmäl dig

Sista anmälningsdag för vårens träff är den 10 december.

Om du har frågor om Framtidsgruppen kan du höra av dig till Jonas Lindberg, jonas.lindberg@maleriforetagen.se.