Måleriföretagen söker en arbetsrättsjurist/förhandlare

Till vårt kontor på Skeppsbron i Stockholm söker vi nu en erfaren arbetsrättsjurist/förhandlare med god förhandlingsvana.

Vi tror att du har cirka fem års erfarenhet från advokatbyrå eller liknande, med fokus mot arbetsrätt som är det viktigaste rättsområdet i tjänsten. Har du kunskaper även inom arbetsmiljö så är det en fördel, då även detta är en viktig del i arbetet.

Tjänsten innebär ansvar för förhandling, rådgivning och utbildning av medlemmar i ny rättspraxis inom relevanta rättsområden, varför det är viktigt att du är en god pedagog och kommunikatör. Du kommer även att ha ett övergripande regionalt ansvar för fackliga relationer. En god förståelse för hur kollektivavtal fungerar och påverkar parterna är också av stor betydelse för att kunna verka i denna tjänst.

För att trivas hos oss är du prestigelös, energisk, har stort driv och engagemang för våra frågor och tycker om att arbeta i team. Du bör även ha integritet och vara tuff när det behövs och lyhörd när det krävs. Det förekommer resor inom landet vilket innebär att du måste ha god möjlighet att resa.

Du kommer att ingå i ett team om fem personer och rapportera till förhandlingschefen, som blir din närmsta chef.

Tycker du att detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV, personligt brev, betyg och intyg av relevans för tjänsten till von Feilitzen & Partners som vi samarbetar med i denna rekrytering. Om du har några frågor kring tjänsten kontakta Rosita von Feilitzen på 073-540 57 07. Intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar skickar du till: rosita@vonfeilitzen.se

Ansök nu >>