Välkommen till Framtidsgruppens höstmöte!

Framtidsgruppen är Måleriföretagens ledarskapsnätverk för chefer. Genom ett exklusivt program vill vi inspirera deltagarna att utveckla sina egna företag för att möta framtidens krav. Framtidsgruppen riktar sig till dig som är i arbetsledande befattning eller som redan är företagsledare.

Ett program med experter och rutinerade föreläsare

Att leda i en lågkonjunktur är svårt. Som chef ska man göra korrekta analyser för att navigera företaget genom en utmanande period. Samtidigt har man ansvar för medarbetarnas trygghet och möjlighet till försörjning. Att vårda sitt varumärke och knyta nya kontakter blir i tider av osäkerhet särskilt viktigt. Under Framtidsgruppens höstmöte ska vi titta närmare på hur byggkonjunkturen spås se ut under den kommande perioden och diskutera vad detta innebär för Måleriföretagens medlemmar. Vi kommer också att diskutera hur man kan bli bättre på att ta till sig signaler från omgivning och marknad för att lättare kunna göra korrekta val i sin verksamhet. Vi gör också en djupdykning i hur man stärker sitt varumärke och sina strategiska samarbeten för att öka sin försäljning.

Vi har bjudit in både experter och välrenommerade föreläsare inom trendspaning, ekonomi, ledarskap och försäljning. Under mötet får du ta del av föreläsningar och delta i gruppövningar för att du själv ska kunna utveckla ditt företag och navigera dig igenom lågkonjunkturen.

Denna gång ses vi under två dagar på Hotel Pigalle i centrala Göteborg, den 7-8 november. Sista anmälningsdag till höstens möte är den 29 september.