Intensiv vecka i Almedalen för vd Pontus Sjöstrand

Måleriföretagen i Sverige finns, precis som tidigare år, på plats i Almedalen. Detta för att bygga relationer och delta i olika evenemang. Pontus Sjöstrand, vd Måleriföretagen i Sverige, har en intensiv vecka på Gotland med allt från rundabordssamtal till möten med politiker och andra för branschen viktiga aktörer.

Pontus Sjöstrand i AlmedalenSjöstrand, varför behöver Måleriföretagen vara på plats i Almedalen?

- För en bransch- och arbetsgivarorganisation som Måleriföretagen är det nästan nödvändigt att vara på plats i Almedalen. Här finns möjligheter att utbyta kunskap och knyta kontakter med personer som är viktiga för vår bransch.

Vilken är den största nyttan med Almedalen för Måleriföretagen?

- Framförallt är det de möten som jag har med både politiker och andra aktörer som är betydelsefulla får vår bransch. Men här finns även en stor mängd information och kunskap att ta till sig som är bra i vårt arbete framöver.

Vad hoppas du på att dina möten i Almedalen ska leda till?

- Jag är övertygad om att mina möten här stärker befintliga kontakter samtidigt som de bygger nya nätverk, viktiga för vårt arbete framöver. De samtal vi har här kan vara början på nya idéer om hur vår bransch kan utvecklas framöver.