Ny vidareutbildning inom bättre arbetsmiljö (BAM)

Att jobba med arbetsmiljöfrågor handlar till stor del om att hitta risker och förebygga dem. Det finns ett tydligt samband mellan bra arbetsmiljö och goda resultat för verksamheten. Därför är vi stolta över vår nya vidareutbildning inom ämnet.

Kursen ”Bättre arbetsmiljö (BAM) är en kurs för skyddsombud, arbetsledare/projektledare, företagsledare och arbetsmiljöansvariga. Utbildningen utgör en grundutbildning för skyddsombud enligt arbetsmiljöavtalet. Ni kan läsa mer om BAM här.

Vi på Måleriföretagen är därför stolta över att vi, tillsammans med arbetsmarknadens parter i måleribranschen, tagit fram en vidareutbildning inom detta viktiga ämne. Vidareutbildningen inom BAM tar vid när grundutbildningen slutar och pågår sedan i tre dagar. Frågorna som berör är en del av den professionella yrkesarbetaren och det professionella företagandet. 

Att arbeta med målerifrågorna i måleribranschen är en av de enskilt viktigaste branschfrågorna. Dels behöver vi rekrytera fler medarbetare till branschen, och dels ska de befintliga arbetarna orka jobba ett helt arbetsliv. 

 Nedan berättar Thomas Lundsten, Måleriföretagen och Niklas Holmqvist, Svenska Målareförbundet mer om BAM och den nya vidareutbildningen: 

För att se detta innehåll behöver funktionella cookies accepteras. Du kan ändra dina inställningar här.