Dags för Måleri-SM - jobbar Sveriges bästa målare hos er?

Varje år hålls tävlingar runt om i världen för att få fram de personer som är bäst i sin yrkesgren. Nu söker Måleribranschens Yrkesnämnd deltagare som vill vara med och tävla i Måleri-SM 2020 där Sveriges bästa målare ska koras.

Genom att medarbetare från ditt företag är med och tävlar i Måleri-SM 2020 har ni chans att visa era kunder och konkurrenter att ni är ett företag som satsar på framtiden. Temat för årets SM är hållbarhet. 



Tävlingen genomförs av Måleribranschens Yrkesnämnd under evenemanget Yrkes-SM 2020 och riktar sig till unga målare.  
                                                                             
För att ansöka om att delta i Måleri-SM de tävlande målarna uppfylla följande kriterier: 

  • Inte vara äldre än 21 år det år tävlingen genomförs.
  • Vara elev på Bygg- och anläggningsprogrammets måleriinriktning eller vara lärling hos ett måleriföretag.   

Om en av era medarbetare vill delta, gör så här:

  • Be dem spela in en kort (max 3 minuter lång) ansökningsvideo där de berättar vad de heter, hur gamla de är, om de arbetar eller studerar för tillfället och varför just de vill bli Sveriges bästa målare. 
  • Be dem skicka in sin ansökningsvideo till: info@storstadmedieproduktion.se. Ämnesrad i mejlet: ”Ansökan Måleri-SM”, senast den 18 december 2019. Ange telefonnummer i mejlet.

Nästa steg (om ansökande går vidare): 

  • Om ansökningsvideon blir antagen kommer vi att kontakta de ansökande senast 9 januari. I så fall är det dags för casting den 5 februari på Wendesgymnasiet i Kristianstad eller den 12 februari på Kista Byggnadstekniska gymnasium i Stockholm. 

Vad innebär Måleri-SM?

  • SM-tävlingen kommer att gå av stapeln den 22–24 april 2020 i Helsingborg. Läs gärna mer om hela evenemanget på yrkessm.se
  • Tävlingsmomenten för målare är bland annat fri dekorationsmålning, tapetsering, färgnyansering och bildöverföring. 

Mer information om tidigare års tävlingar kan ni läsa om här.

Lycka till!

Vid frågor kontakta Maria Marteleur på Storstad medieproduktion, tel: 072-837 67 61 eller mejl: maria@storstadmedieproduktion.se