Camilla Hedström ny förhandlingschef för Måleriföretagen i Sverige!

Camilla Hedström har utsetts till ny förhandlingschef för Måleriföretagen i Sverige. Uppdraget innebär bland annat ett övergripande ansvar för Måleriföretagens kollektivavtalsförhandlingar men också för det strategiskt långsiktiga arbetet med att utveckla kollektivavtalen så att de går i takt med tiden.

Camilla Hedström kommer närmast från Visita där hon haft ansvaret för Tjänstemannaavtalet och sedan flera år varit förbundsjurist. Innan hon kom till Visita arbetade hon bland annat som affärsjurist hos Rödl & Partner Nordic AB. Camilla Hedström har en juristexamen från Stockholms Universitet där hon även har läst företagsekonomi.
Hon efterträder Måleriföretagens nuvarande förhandlingschef Rolf Bladh, som fram till sin pension kommer ha en roll som senior advisor.

- Jag är mycket glad att Camilla Hedström blir Måleriföretagens nya förhandlingschef. Hon är en mycket kompetent och driven person med en gedigen förhandlingsvana och erfarenhet av att ansvara för både nationella förhandlingar och coacha medarbetare, säger Pontus Sjöstrand, vd Måleriföretagen i Sverige. 

Camilla Hedström börjar sin anställning hos Måleriföretagen den 1 september.